CHCEM PORADIŤ S VÝBEROM LASERA

Uvažujete o kúpe laserovej gravirky? Výber vhodného typu, je nadôležitejší krok. Je dobré aby ste si ujasnili čo na laseri chcete robiť a hlavne v akej kvalite chcete vyrábať.
Na trhu sa dajú kúpiť laserové gravírky rôznych typov za rôzne ceny. Treba si uvedomiť, že čím je gravírka lacnejšia tým je gravír a rezanie horšej kvality, kvalita výroby stroja je nižšia a aj rýchlosť práce bude pomalšia.

Je potrebné nájsť vhodný kompromis čo najvyššej kvality za čo najlepšiu cenu. To si ale vyžaduje zozbieranie čo najviacej informácii a technických údajov, referencií od zákazníkov a potom treba porovnať medzi sebou jednotlivé modely laserov. Ak ste nový v tejto problematike, bude to celkom zložitá úloha správne si vybrať.

Keďže pôsobíme v oblasti laserových systémov už viacej ako 15 rokov a predali sme už viacej ako 550 laserových systémov, máme veľké množstvo skúseností. Poznáme dobre všetky typy laserov, čo sa vyrábajú, poznáme hlavných svetových výrobcov a vieme presne aké stroje vyrábajú a vieme v čom sú dobrí. Radi sa s vami podelíme o naše skúseností a pomôžeme Vám vybrať vhodný typ lasera.

Pri výbere vhodného lasera zodpovedzte na tieto základné otázky:

  • Akú veľkú pracovnú plochu potrebujete? 
    Aký veľký materiál chcete vložiť do lasera a akú má hrúbku
  • Aký materiál chcete gravírovať alebo rezať?
    Akú hrúbku ma laser prerezať?
  • Akú kvalitu práce od lasera vyžadujete?
    Čím vyššia kvalita gravírovania, tým vyššia cena lasera. Ak chcete gravírovať veľmi malé detaily, potrebujete laser s kovovou RF trubicou, ktorá je drahšia oproti skleneným trubiciam.
  • Akú predpokladáte produkciu?
    Koľko kusov výrobkov, chcete vyrezať alebo pogravírovať za hodinu, za deň?
  • Aký máte rozpočet?
    Aký je váš finančný limit? Ak je váš rozpočet nízky, musíte ubrať z vašich nárokov na kvalitu, alebo výkon a rýchlosť

Okrem toho, že vám poradíme, ktorý laser je pre vašu prácu vhodný, zadamo pre vás otestujeme vaše materiály na rôznych typoch laserov. Tak zistíme potrebný čas aj kvalitu gravírovania a aký výkon je potrebný na rezanie.

Váš formulár sa nepodarilo odoslať. Prosím skontrolujte ho a skúste znova.
Váš formulár bol úspešne odoslaný.

Ak sa chcete poradiť, prosím vyplňte nasledujúci formulár a my sa Vám obratom ozveme.