GCC lasery

GCC – Cenovo výhodné
GCC – Jednoduché ovládanie a odvedčená konštrukcia

GCC – je Taiwanský výrobca laserových systémov. Jeho snahou je vyrábať cenovo dostupné a pritom kvalitné
a spoľahlivé laserové systémy. Naša firma ponúka len niektoré typy laserov GCC. 

EKONOMICKÉ PLOTROVÉ CO2 LASERY


GCC MG380 – jedinečný laserový systém na trhu. Je to systém z dvoma laserovými trubicami CO2. Rieši preto dilému ako kúpiť výkonný laser na rezanie a zároveň kvalitný na gravírovanie za čo najnižšiu cenu
V laseroch sa dnes bežne používaju dva druhy CO2 laserových trubíc – kovové RF trubice a sklenené laserové trubice.

Kovové RF trubice produkujú veľmi malý priemer laserového lúča a majú precízne riadenie spínania vo veľmi krátkych spínacích pulzov. Vďaka tomu je možné s nimi gravírovať v špičkovej kvalite pri vysokej rýchlosti a zároveň majú perfektnú kvalitu rezu. Ich nevýhodou je pomerne vysoká cena, ktorá je problém práve pre začínajucích podnikateľov, ktorí majú obmedzené zdroje. Ak chcete rezať hrubšie materiály na ktoré je potrebný vysoký výkon, cena narastá do naozaj vysokých čísel a podnikateľ, ktorý nemá vysoký objem výroby má preblem túto investáciu splatiť.
Sklenené trubice sa vyrábajú prevažne v Číne, Majú jednoduché riadenie a najlepšie pracujú v kontinuálnom móde. nevedia však spínať v krátkych pulzoch. Preto sú vhodné na kvalitné rezanie ale gravírovanie nie je kvalitné a je pomalé. Ich veľkou výhodou je ich cena, ktorá je aj 10x nižšia ako u RF trubíc rovnakého výkonu.
Laser MG380 mý zabudovanú sklenenú CO2 trubicu, ktorú používa na rezanie a druhú kovovú RF trubicu americký Synrad, ktorý umožňuje kvalitné gravírovanie. Navyše ma pomerne veľkú pracovnú plochu 900 x 610 mm. A to všetko za mimoriadne prijateľnú cenu okolo 20 000 Eur bez dane.

PROSPEKT


GCC MERCURY – aj keď tento laser nevyniká rýchlosťou ani nie je ináč výnimočný je veľmi vhodný ako laser pre začiatočníkov, ktorí nemajú veľke množstvo zakázok. Za výhodnú cenu dostanete spoľahlivý laser, pomerne veľkú pracovnú plochu so spoľahlivými americkými laserovými trubicami. Je to investícia s veľmi rýchlou návratnosťou.

PROSPEKT

PROFESIONÁLNE PLOTROVÉ CO2 LASERY


GCC T500 – najväčší uzavretý laserový systém, ktorý má vyrokú gravírovaciu a rezaciu kvalitu vďaka spoľahlivým laserovým trubiciam Synrad alebo Rofin. Pri pracovnej ploche 1300 x 900 mm je mimoriadne vhodný ako univerzálny laser do reklamnej výroby na rezanie akrylu, dreva, preglejky a ďalších materiálov ale pritom hravo zvládne aj gravírovanie reklamných predmetov alebo pečiatok. 



LABEL EXPRESS – špeciálny laserový systém na výrez etiek na kotúčí. nahrádza klasický výsek, bez nutnosti vyrábať drahé výsekové formy.
LabelExpress                              PROSPEKT

PROFESIONÁLNE GALVO CO2 LASERY


GCC STELLAMARK C-Série – 2-osé CO2 galvo lasery,  určené na značenie výrobkov v priemysle ale aj reklamných predmetov, výrobných štítkov a rezanie tenkých materiálov – papiera, dýhy, plastov, textilu, fólii, kože a pod. Dodávae samostatnú hlavu na zabudovanie do výrobných liniek, alebo ako kompletnu uzavretú značiacu stanicu s Class1 krytovaním.

PROSPEKT


GCC DFS – 3-osé CO2 galvo lasery,  určené na digitálny výsek papiera a fólii. Pracovná plocha 300 x 500 mm.  K laseru sa ako príslušenstvo dodáva dopravníkový systém s nakladačom papiera. Je to úplne automatický systém.

PROSPEKT